PREMIILE HEART FESTIVAL 2016

Premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal

Premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal

Premiul pentru cel mai bun regizor

Premiul pentru cea mai buna piesa de teatru

0079_5b980

Sorin Misiriantu

Actor la Teatrul Naţional din Cluj din anul 1995.

Absolvent al Departamentului de Teatru al Facultăţii de Litere, specializarea Regie, promoţia 2002, clasa Andreea Vulpe şi Tudor Chirilă si al Departamentul de Teatru al Facultăţii de Litere, specializarea Actorie, promoţia 1995, clasa Sorana Coroamă-Stanca.

Mai multe detalii aici.

03c6ab1d4612428ca1755a8f7e60ecb4

Dan Victor

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale, Bucuresti, specialitatea : regie de teatru.

Cu un foarte bogat palmares teatral, este un regizor pasionat de teatrul experimental si neconventional, a pus in scena, impreuna cu Compania de Teatru UNDA, multe spectacole de acest gen, atat in tara, cat si in strainatate.

Nu lipsesc insa din experienta sa nici opere ale teatrului conventional puse in scena cu maiestrie, cum ar fi “Moștenirea ” de Marivaux, “Cartile” de H. Gârbea, sau« Doi pe un balansoar » de W.Gibson pus in scena la Teatrul sau « Escurial » de M. de Ghelderode la Teatrul Odeon.

Si-a dedicat o parte din timp si activitattilor pedagogice in cursuri de arta a actorului pentru tinerii pasionati de teatru.

maria-mierlut

Maria Mierlut

Maria Mierluț (Mimi – pentru prieteni și colegi) este una dintre cele mai talentate actrițe și regizoare din teatrul românesc.

Mai multe detalii aici.