Teatrul Magic Mandala

       

Teatrul Magic MANDALA s-a înființat în anul 1996 ca o trupă de teatru iniţiatic ce foloseşte în mod preponderent expresivitatea trupului, a mişcării, a dansului în transmiterea mesajului său artistic.

Apelativul de „ Magic” se datorează intenţiei membrilor săi de a realiza fiecare spectacol ca pe un adevărat ritual magic, care îi pune pe spectatori în contact cu anumite lumi subtile, paralele, şi care produce transformări benefice în fiinţa lor.
Spectacolele Teatrului Mandala în care apare deopotrivă misterul şi revelarea sunt de fiecare dată o invitaţie de a privi viaţa ca pe ceva miraculos, fascinant, ca pe un rezultat al magiei divine. Ne fac să înţelegem că fiecare intenţie, gând sau acţiune, fie că ştim, fie că nu ştim este totodată un act de magie. Fiind conştienţi de aceasta avem şansa să aducem transformări benefice în noi înşine şi in jurul nostru.
După perioade de activitate mai intense şi mai puţin intense, Teatrul Magic Mandala se întoarce în lumina reflectoarelor cu un spectacol nou ce aniversează 20 de ani de existenţă.
Vă invităm să sărbătoriţi împreună cu noi la premiera spectacolului care va avea loc în cadrul Festivalului de Teatru “Heart Festival” de la Cluj – 2016.

haiku3m
anahata1
tiganci1
swadhistana2